Sælg rengøring og husholdningsprodukter

Har set i et tysk magasin at et firma kaldet Enpur der producerer rengørings og husholdningsprodukter i en rigtig god kvalitet søger forhandlere. De kan også lave produkterne som Private Label (det vil sige lave det under dit eget Brand).

Der er et kæmpe marked for rengøringsartikler, både på nettet og i den almindelige detail handel. Hvis du har forstand på rengørings produkter og egentlig også kunne tænke dig at sælge sådan nogle vil jeg anbefale dig at prøve at kontakte dette tyske firma. Du har fordelen af rigtig hurtig levering og nogle produkter jeg umiddelbart synes er af god kvalitet. Jeg har dog ikke selv fået nogle videreforhandler priser så skal ikke kunne sige hvor god avance der er.

Men synes helt klart at dette er en nem lille mulighed hvis nogle derude sidder med en lidt større interesse for disse produkter end jeg 🙂

Besøg hjemmesiden Enpur og se mere om produkterne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *