Få børn til at bruge cykelhjelm

Nu kan du tjene penge ved at indføre en ny dille til danmarks børn og samtidig gøre noget for deres sikkerhed. Børn er i stigende grad blevet bedre til at bruge cykelhjelm, men alligevel er det også noget som kan være en kamp for forældrene at overbevise dem om at gøre.

Der er nu kommet et nyt produkt på markedet som jeg spår man kunne gøre til en kæmpe dille blandt børn, og man ved med sådanne produkter at når først en i skolen har fået sådan en, så skal alle de andre også have det.

Produktet er godt tænkt og appelerer til børn. Det er simpelthen bare noget man trækker hen over den eksisterende hjelm. De fås i flere forskellige udformninger og som forskellige dyr.

Der er et stort marked og det er noget jeg i hvertfald ikke har set før, så det er bare at komme i gang. Hvis du sidder med en designer i maven kunne du også selv få dem lavet og eksportere dem til andre lande i Europa.

Tag et kig på Tail Wags hjemmeside og se om det er noget for dig at føre til Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *