6 tanker om “Jesper Buch – Manden bag JustEat.dk”

 1. Læste lige artiklen, og det fede ved Just Eat’s ledelse er, at de stadig har tid og lyst, til at svare på mails. Jeg har skrevet med Jesper Elkjær flere gange, hvor han har hjulpet mig, med diverse iværksætter spørgsmål.

 2. Jesper=> Det var så lidt, du har jo gjort det godt så lidt ros er på plads her i jantelovens Danmark 🙂

 3. Hej Jesper.
  Jeg kan stadig huske da du første gang præsenterede din ide for mig nede banken i Fredericia. Kan endda huske du selv tvivlede på de budgetter som revisoren havde udarbejdet.
  Men de holdt sgu åbenbart vand ! Lidt træls jeg skiftede job og ikke så det blomster.Tillykke med din succes.

 4. hej jesper, er det sådan at du har en mail eller et nummer så man kan komme i kontakt med dig? det er sådan at jeg er med i en ungdoms org. som består af ca. 200 iværksætterlystne unge i alderen 16-25 år. og vi laver en masse events for andre unge. vi kunne godt bruge en succesfuld ung iværksætter som dem til at sætte lidt gang i nogle af deres drømme.

  håber på at høre fra dig

  Mvh
  Nana Vassvik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *