Børne kuffert – Tjen penge på børne ting igen

De fleste med børn kender alle problemerne der er når man rejser med de små. Du er ude i lufthavnen og børnene trasker langt bag ud og er trætte og uoplagte. Det er hermed slut, giv dem en Trunki kuffert og hele turen bliver meget nemmere. Det er den første kuffert som børn kan køre på gennem lufthavne, hen til hotellet o.s.v.

Trunki børne kufferter kommer med forskellige motiver, så alle børn kan få en kuffert der passer til deres interesser, og som de helt sikkert vil synes er helt fantastisk.

Såvidt jeg ved er der endnu ingen dansk distributør af disse unikke børne kufferter, så jeg vil klart anbefale jer at tage kontakt til Trunki hvis i tror på denne ide som jeg gør. Der kan være mange penge af hente ved at blive eneforhandler af disse kufferter i Danmark, og evt. kombinere det med nogle af de andre børne produkter jeg har skrevet om. Kom så i gang så vi kan se disse seje kufferter i de danske lufthavne 🙂

En tanke om “Børne kuffert – Tjen penge på børne ting igen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *