Tjen penge på robotter – Dyre terapi

Måske det er dig der skal være den første til at komme på dansk tv og forklare om “Mental commitment” robotter. Disse robotter er fremstillet til at agere sammen med mennesker og øge livskvaliteten ligesom kæledyr gør.

En af de førende robotter på Markedet er Paro. Jeg har endnu ikke set at nogle skulle have bragt den til Danmark og jeg er ganske sikker på der nok skal være gratis medie omtale at hente til den der bliver forhandler i Danmark.

Paro er som sagt en robot, og den skal vel sammenlignes med det at have et kæledyr. Man har set i Danmark at flere plejehjem er begyndt at have plejehjems hunde da det giver beboerne en større livskvalitet. Problemet med denne terapiform er at plejehjemmet skal have et levende dyr som nogle kan have allergi overfor, med Paro er dette problem løst. Andre ældre mennesker sidder alene i en lejlighed hvor de ikke må have dyr, og igen kan Paro være en løsning. Paro er selvfølgelig også højt værdsat på børne hospitaler.

Tag et kig på Paros hjemmeside og læs mere om hvad denne terapi robot kan gøre, og om det eventuelt er noget for dig at få indført i Danmark. Du kan nu tjene penge på at hjælpe andre mennesker få et bedre liv.

3 tanker om “Tjen penge på robotter – Dyre terapi”

  1. Godt arbejde Kenneth 😉

    Så er det jo bare spørgsmålet om de har købt den direkte, eller om der er en dansk distributør henover. I hvertfald noget at undersøge hvis man synes det lyder som en spændende ide.

    Man kunne selvfølgelig også se på andre “robotter” med lignende formål, tvivler på at Paro er den eneste. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *