PM Eurotrading Tyskland – Alt muligt Engros

Her er lige en kontakt til en leverandør i Tyskland hvor du kan købe alt muligt til engros priser. Hvis du vil sælge og tjene penge på poker tilbehør, fjernstyrede biler, have møbler, baby legetøj, varme hjemmesutter der kan varmes op i mikrobølge ovnen etc. så er det måske værd at tage kontakt til dette firma og få deres “Händler preise”.

I kan se et lille udvalg af deres produkter på PM Eurotradings hjemmeside. For at få deres priser skal i skrive eller ringe til dem og bede om deres “Händlerpreise”. Det er nok en klar fordel hvis i kan tysk da det ikke er alle tyske virksomheder der magter at snakke andre sprog.

Mange af disse ting fra PM Eurotrading tror jeg du vil kunne sælge med en fin fortjeneste på f.eks. QXL og andre markedspladser, eller du kan selvfølgelig starte en webshop.

Håber at dette her kan hjælpe nogle i gang med at sælge et eller andet. Dette her er ihvertfald en seriøs engros leverandør, og når det skal sendes fra Tyskland skal du ikke bøvle med told eller vildt dyre fragtrater, eller lange leveringstider.

God fornøjelse 🙂

5 tanker om “PM Eurotrading Tyskland – Alt muligt Engros”

 1. Hej, jeg har også kigget stort set alle dine artikler igennem. Jeg har et spørgsmål ang. dette indlæg. På PM Eurotrading står der ved hver vare: pro STCK: og så et meget lavt beløb i euro – men lad os sige jeg ville købe pokerborde, så står der ud for varen: “33,80 EUR 16,90 EUR pro STCK
  zzgl. 19 % MwSt. zzgl. Versandkosten
  Lieferzeit: 3-4 Tage” hvordan skal det tolkes?

  Danni Christensen
  – og tag for inspirationen

 2. Prisen 33,80 er for 2 borde da det er minimums ordren. det koster altså 16.90 Euro pr. stk.

  Derudover kommer 19% moms (den skal du ikke betale hvis du har et dansk momsnummer) og derudover kommer så også forsendelse.

  Levering tager 3-4 dage (vær opmærksom på at dette er i Tyskland, så til DK tager det lidt længere)

 3. Hej, jeg blander mig lige i indslaget, har du nogen erfaring med den slags ting de har på den tyske side du refererer til ,er der salg i sådanne ting? Tænker det skal være mere kvalitets-agtigt! hvis du forstår,, jeg er også ved at have min webshop oppe og køre, så hvis jeg skulle tage nogen af de varer ind, skal jegda lige høre om der er nogen der har erfaring med at sælge den slags..

  Hej Helle

 4. Og hvis man gerne vil finde udstyr til bagning og konditor ting og råvarer til dekorationer af kager til at sælge videre eller bare at åbne forretning? Hvor kan jeg finde en grossist på det, for har ledt nettet igennem og kan ikke finde så meget andet end noget i Australien ? :-S

  -Jane.

  1. Find nogle der sælger det i forvejen og køb produkterne for at finde ud af hvem der står listet på som producent, importør eller distributør. Men google plejer nu nok at kunne finde alt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *