Pas på de såkaldte “skole opkald”

Jeg ved ikke hvor mange studerende som har valgt at skrive opgaver om markedet for kosttilskud til sportsudøvere med salg af protein, kreatin o.s.v. Jeg får vel et opkald pr. måned hvor jeg bliver ringet op af en eller anden fyr der lige er ved at skrive en opgave på gymnasiet, handelshøjskolen etc. og lige vil høre mig om nogle ting som han gerne vil gøre rede for i rapporten.

Dette lyder jo meget uskyldigt, og hvis du ikke havde set at det blev misbrugt så ville du sikkert også bare svare på de fleste af spørgsmålene. Jeg anbefaler dog klart at du lader være, da jeg er ganske sikker på at mange der har interessen har denne fordi de ønsker at starte det samme op som dig og håber på noget hjælp. Jeg har set dette lige netop i min branche, og i dag er de vel min største konkurrent.

I dag har jeg lige haft et af disse opkald. Personen sagde han skulle skrive en opgave på handelshøjskolen om markedet for kosttilskud til bodybuilding. Han ville så lige høre om jeg kunne svare på nogle spørgsmål. Spørgsmålene løb bla.a. som listet nedenunder:

– Hvor meget omsætter du for

– Hvem er de største konkurrenter

– Hvordan finder du nye kunder

– Er Bodybuilding forumet på hjemmesiden vigtig

– Sender du ud hver dag o.s.v.

Som du kan se er dette spørgsmål som enhver der starter op hellere end gerne vil finde ud af. Jeg undlod selvfølgelig at besvare de spørgsmål som jeg mente han kunne bruge, og lagde da også et par røgslør ud på nogle af de jeg besvarede. Der er jo ingen grund til at kick starte en ny konkurrent!!!

Hvad kan du så bruge dette til. Jo, hvis du er MEGET MEGET fræk er dette faktisk en god måde at samle information om markedet på og få alle dine spørgsmål besvaret. Hvis du allerede har et firma og bliver ringet op så sig pænt nej tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *