Lær at investere – Way of The Turtle

Nu er det muligt for alle at lære hvordan man kan tjene penge på at investere. I 1983 havde den mest berømte spekulant Richard Dennis en samtale med en god ven om hvorvidt man kunne lære folk at blive gode “tradere” og tjene mange penge.

Det udviklede sig hurtigt til at dette skulle afgøres ved at give nogle folk en masse penge at trade for, samtidig med at Richard ville oplære dem. De udvalgte 13 folk til eksperimentet og trænede dem i 2 uger inden de fik en lille bank konto hver at handle med. De 13 udvalgte blev kaldet The Turtles.

The Turtles blev det mest populære eksperiment nogensinde i investerings verdenen i det de over de næste 4 år gennemsnitligt forøgede deres kontier med 80% pr. år!!!

Richard Dennis fik dermed bevist at man kan lære folk at blive gode til at investere, og ved hjælp af nogle få relativt simple strategier kan de endda tjene rigtig mange penge.

Nu er der gået en del år siden disse Turtles blev sluppet løs og det er selvfølgelig endt med af en af dem valgte at udgive en bog for at tjene penge på dette også. Nogle af de andre blev dog sure over dette og har derfor valgt at give Turtle investerings strategierne videre ganske gratis.

Så her har du en rigtig god strategi til at tjene gode penge på dine investeringer. Klik på linket herunder (PDF fil)

the_original_turtle_trading_rules

2 tanker om “Lær at investere – Way of The Turtle”

  1. Hej Admin 🙂
    Jeg går ud fra at du har kigget denne strategi igennem, og da jeg ikke har en disse forstand på det, vil jeg høre dig om du kan nikke kenkendende til det de skriver, altså at det virkelig er en god strategi?

    Mvh Frede

  2. Hmmm ved godt det er lang tid siden du har spurgt men fandt lige den her da jeg var her inde for at læse det om sports arbitrage…
    Men jeg kender godt the turtle trading strategy, og den er ikke helt fejl fri, og projektet blev jo netop stoppet fordi de mistede en masse penge i 1987 under markedet crashede… Men der er rigtig mange pointer fra deres system man kunne tage til sig og videre bygge sit eget system på … Blandt andet vigtigheden i at sprede ens risiko i de forskellige markeder, blive ved med at tilføje flere og flere contracts på positioner man vinder på, og have en helt klar ide om hvor man skal gå ud af traden igen hvis den går imod en … Hvis du vil vide hvor det var de gik galt i byen så bliver du nok nødt til at øve dig og skabe en god forståelse for markedet, for jeg har ikke tænkt mig at forklare dig alt, har sikkert alllerede sagt for meget :O … Men jeg har lært rigtig meget på at læse denne trading strategy, sammen med nogle andre eksperters bøger på emnet .. Det vigtigste at huske hvis du lige er startet i denne trading verden, er at meget få mennesker i denne business er her for at hjælpe dig, enten har de en interesse for at få dig til at trade mere (brokers), købe deres nyeste og fantastiske software (som selvfølgelig gør dig rig over natten for 99USD) eller whatever … alt hjælp du får på nettet and such er kun givet til dig fordi det er til fordel for personen selv… face it, siden trading er et zero-sum-spil, vil det sige alt hvad de lærer dig, mister de som potientiel indkomst, så om noget er de mest interesseret i at lære dig en måde så du gør det modsatte af dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *