Lær at føre regnskab

Mange iværksættere har masser af spørgsmål til hvordan de skal føre regnskaber, krav til regnskaber, fradrag og selvfølgelig skat i deres nye virksomhed. Normalt sidder de og spørger på diverse forums om alt muligt selvom det egentlig er nemmere og hurtigere bare at gribe knogle og ringe til told og skat som hellere end gerne hjælper nystartede virksomheder. Et andet alternativ er som jeg har gjort simpelthen at hyre en til at lave bogføring etc.

Hver måned afleverer jeg et par papkasser med alle fakturaer etc. og så laver en free lance bogholder alt arbejdet med bogføring og regnskab. Jeg har fundet en i en lille by som ikke tager ret meget for denne service, så det ville aldrig kunne betale sig at bøvle med regnskabet for mig selv. Jeg er sikker på at du også kan finde en billig bogholder til at ordne alt det hele for dig (en annonce i den lille lokale avis vil sikkert give henvendelse fra flere pensionerede revisorer etc. som synes det er ganske spændende og er til at tale med om prisen).

En anden mulighed er selvfølgelig selv at sætte sig ind i regnskaber. Dette er også en god ide selvom du måske ikke selv vil “spilde din tid” med dette arbejde. Regnskabsskolen holder nogle gratis informationsmøder for iværksættere om regnskab og skat så hvis du har en masse spørgsmål om dette emne så er det bare at tilmelde dig (Du får endda en gratis ostemad hehe).

Tilmeld gratis regnskabsskole for iværksættere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *