Køb danmarks største pokersite

En spændende side for de poker interesserede er nu til salg. Theplayr.com som vel nok er det mest besøgte poker nyheds site i Danmark er nu sat til salg. Så sidder du og har et ønske om at skrive om poker så er dette måske lige noget for dig.

Den står til at skulle have en indtjening på over 100.000 DKK om måneden hvoraf det meste kommer fra en aftale med Full Tilt Poker.

Siden sælges nok fordi at Gus Hansen ikke længere vil være med og han har åbenbart alle rettighederne til de artikler han har skrevet derinde. Dette må siges at være en stor del af nerven på denne side da den meget er blevet promoveret ved at Gus Hansen var derinde.

Lige nu er mindsteprisen på omkring 100.000 DKK men jeg tror dog den bliver solgt en del dyrere da der medfølger 100.000 “medlems email adresser” som er meget værd i spille verdenen.

Du kan købe Theplayr.com her på Sitepoint 🙂

4 tanker om “Køb danmarks største pokersite”

 1. det kunne være super, hvis man havde penge til at købe en sådan side.

  også fordi at domænet ville være perfekt til at starte en rigtig poker spille side.

  og samtidigt ville man jo ha’ 100.000 potentielle
  nye kunder.

  der er helt sikkert en bunke penge at tjene her.

  btw. fik du min mail Nikolaj ?

 2. Prøv lige at send mailen igen på mandag. Er på vej til Oktoberfest i München så har haft en del at se til denne uge 🙂 Så send den lige igen mandag så ligger den klar til mig.

 3. Hehe, ja der er potentiale i den side.

  God tur til Oktoberfest Nikolaj, jeg arbejder stadig på at få det “gyldne” dokument ud af min gamle døde bærbare. Regner med at have det klart til dig når du kommer hjem fra München.

 4. ser nu ikke helt ud som om dem bliver sjogt en del dyrer, hvis jeg havde 160.000 ved jeg da helt sikkert hvad de skulle gå til 😉

  det er jo tjent ind på 2 måneder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *