Bliv forfatter – udgiv din egen bog

Mange folk går rundt med en viden som kan være mange penge værd, eller går rundt med en drøm om at udgive sin egen bog. Problemet opstår når bogen skal laves og udgives hvor man skal have overbevist et forlag om at det er en god ide at putte penge i sin bog.

Hvis du går om drømmer om at blive forfatter og udgive din egen bog så er der nu flere løsninger på markedet som kan gøre dette rimelig nemt. Din bog vil automatisk kunne blive bestilt på amazon, saxo og 1000 andre boghandlere, uden at du skal gøre noget. BOD er en tjeneste som gør det hele i forbindelse med udgivelsen af en bog meget nemt og billigt.

Hvad er BoD?:

Kort oversigt over fordelene

Intet mindstegebyr og intet startoplag:
Takket være vores digitale trykteknologi kan du realisere dit bogprojekt gratis og uden mindsteoplag.

Stærke samarbejdspartnere i boghandelen:
På grund af vores direkte kontakt til boghandelen vil din bog kunne købes hos alle boghandlere over hele landet og i mere end 1.000 online-bogshops.

Økonomisk succes:
Alle forfattere modtager fra det tidspunkt, den første bog bliver solgt, et honorar, forfatteren selv har fastlagt, og som typisk ligger på 20% af butiksprisen. Samtidig er risikoen minimal, for du kan rent faktisk realisere dit bogprojekt helt gratis.

Kompetent markedsføringsstrategi:
BoD sørger for, at læseren bliver gjort opmærksom på din bog. Gør brug af vores omfattende PR- og reklameservice, så din bog kan blive en succes.

Du bestemmer selv:
Det er dig selv, der tager alle beslutninger omkring udformningen af din bog, udgivelsestidspunktet og endda butiksprisen. Forfatterrettighederne forbliver naturligvis også hos dig selv.

Få hjælp af professionelle forlagskonsulenter
:
Vores professionelle forlagskonsulenter står til enhver tid til rådighed med gode råd og vejledning. BoD tilbyder alle former for klassiske forlagsydelser i form af redaktionsservice, korrekturlæsning og layout.

Intet ekstraarbejde til dig:
Du skriver – vi klarer resten. Vi ordner det hele for dig: bestilling, forsendelse (også af de lovmæssigt foreskrevne pligteksemplarer til Det Kongelige Bibliotek og Dansk Bibliotekscenter), afregning med boghandelerne og udbetaling af dit forfatterhonorar.

Som du kan se er det rimelig nemt at gå til så det eneste du skal gøre er at skrive om noget der interesserer dig, eller bruge din fantasi 🙂  Der er rigtig mange penge i bøger der kan hjælpe folk med diverse problemer, gør det selv etc. og de fleste folk besidder en viden om et eller andet som andre folk gerne vil give penge for at lære mere om.

Læs mere om BOD her

9 tanker om “Bliv forfatter – udgiv din egen bog”

 1. Hej Hjemmejob
  Kom lige forbi da var inde kigge under det blive eller få hjælp til udgive og lære skrive bedre emner osv.
  Syntes er godt indhold du har her på denne blog som muligheder.

  Har selv nogle sider som galleri og formidling der kan hjælpe mennesker mentalt og emotionelt.Og her har jeg ideer om udgive folder til starte med og efter dette bøger.
  Men skal jeg starte med folder og emnet er kombineret oplysning,værktøjs og historie folder hvad anbefaler du så og sider.

  Øvrigt vil jeg godt link din jeres blog på mine aktiver så i bliver synlig og godt indhold for mit forum.Ved ikke hvad i siger til eller du gør men vil heller spørge først.

  Venligst Ricky Christensen

 2. Der er faktisk også den mulighed at få ens bog udgivet som ebog. Det er der jo ikke nogen omkostninger ved og man kan komme i gang med det samme…
  Tjek Forlaget Myll ud for detaljer om at udgive en bog .. Omkostninger er lave, og derfor tjener man også mere pr. bog, faktisk hele 70%-80% per solgte bog..

 3. hej hjemmejob

  Jeg vil meget gerne have en vurdering af mine tekster. Er de gode nok? skal jeg skrive videre? er sproget acceptabelt og forståeligt?
  jeg har skrevet kærlighedsdigte og ca. 18-20 sider historie.
  mange tak på forhånd

  hilsen jacky

 4. Hej Hjemmejob.

  Jeg kunne godt tænke mig at lære og skrive bedre og læse jeg er en dreng, på tolv år, tretten d. 05 november. Jeg kunne godt tænke mig at blive forfatter skrive bøger og have et hjemmejob. Altså vil bare lære bedre indtil gymnasium, der vil jeg begynde at skrive bøger, har allerede lavt et par noveller og er igang med min første roman: Har endnu ikke fundet en titel på den men har gode ideer. men som sagt vil jeg gerne have gode råd til at kunne blive en god forfatter og kunne tjene lidt penge.

  Hilsen. Oliver Nielsen

 5. hej,
  tror i det er for sent at starte sådan et site selv?
  lidt ligesom bod?
  Men lidt mere som lulu.com? (kan jeg bedre lide)
  tak:)!!!

 6. For dig der elsker at læse og skrive

  Forfattersiden.dk er en ny hjemmeside dedikeret til personer, der elsker at skrive og læse. Hvad enten man er professionel eller amatør, er man velkommen her. Det er gratis og være med, og hensigten er, at man kan samle inspiration og tips til, hvordan man selv kan blive bedre som forfatter. Forhåbentlig kan det resultere i, at man som udgivet forfatter (eller in spe) bliver mere kendt og læst.

  På Forfattersiden.dk kan skribenterne kommentere på hinandens indlæg, og der er en del forskellige måder, hvorpå man kan kommunikere med hinanden. Dog foregår det alt sammen gennem hjemmesiden, og man bestemmer selv, hvor mange informationer om sig selv man har lyst til at dele med resten af brugerne.

  Forfattersiden.dk har etablerede forfattere blandt profilerne og en redaktør fra et bogforlag. Find dine værker frem fra skrivebordsskuffen og del dem med andre brugere. Måske kan Forfattersiden.dk være dit springbræt til at blive publiceret forfatter i bogform.

  Forfattersiden er privatejet og tjener intet kommercielt formål. Hjemmesiden er kommet til verden, fordi jeg selv elsker at læse og skrive. Jeg ønsker nu at sprede budskabet og invitere dig til at deltage.

 7. Jeg har kun dårlige erfaringer med Bod. Det koster mellem 450 og 3000 kroner, at udgive på Bod, ekstra hvis du vil have din bog i hardcover.
  Bod`s markedsføring er intet værd, og deres opdateringer til online salg er meget, meget langsom, ligesom deres leveringer også er det.
  Bod er en god idet, hvis du ikke forveneter at tjene penge, ellers er det noget rigtig møg, og de kender ikke betydningen af “samarbejde”.

  Den skuffede forfatter

 8. Jeg har dårlige erfaringer med service fra firmaet. Der har været problemer med den EDB tekniske side af sagen. Den har stået på i et par måneder oge er ikke blevet løst. De lover og lover, man skal blot lige skrive en mail om problemet, og så skal der nok ske noget. Men intet sker, der kommer ikke engang svar på om de har modtaget beskede. Det duer ikke.
  Finn

 9. Hmmm… jeg overvejede ellers Bod men efter det her så … Er der mon andre der har samme erfaring og får de mon solgt noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *