Er du shopaholic? Tjen penge på at købe gaver

Går du rundt og er en shopaholic  der simpelthen elsker at shoppe og har  en god fornemmelse for hvad folk godt  vil have så er der måske rigtig gode muligheder på at tjene penge på din interesse.

Denne ide skulle nok være startet for et par måneder siden for at kunne køre her til høj sæsonen som helt klart er jule tiden. Mange folk er stressede og har simpelthen hverken tid, lyst eller overskud til at købe gaver til hele familien.

Ideen er ganske simpel at du skal tilbyde folk at købe deres gaver for dem. Du kan både shoppe over internettet eller rende rundt i byen og finde de perfekte gaver. Det kræver selvfølgelig at du enten har en god fornemmelse for hvad folk med forskellige interesser har brug for eller at du får nogle gode ønskelister at gå ud fra.

Der er rigtig mange muligheder i denne ide, og mange forskellige måder at gøre det på. Du kunne f.eks. slå dig ned på at du køber alle gaverne for folk gratis, og du så kun får det beløb de sparer i forhold til vejledende udsalgspris. På den måde koster det ikke folk noget, men det kræver at du er god til at finde tingene billigere end til almindelig butikspris hvilket ofte er ret nemt med internettet. Hvis du vil være mere sikker på hvad du tjener kunne du tage 5-10% (eller mere alt efter hvor svær opgaven er) af gave budgettet.

Det er bare med at ligge hovedet i blød og så sætte nogle annoncer i lokal bladene. Jeg garantere for at mange travle folk (som ofte også har lidt penge) hellere end gerne vil betale for at slippe for at rende rundt totalt stressede og finde sutsko til Bedste og vandpistoler til ungerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *