Tjen penge på at matche købere og sælgere

Dette her er egentlig to muligheder i én. Den ene mulighed går ud på at man kan tilmelde sig det site jeg omtaler og se om man kan matche nogle købere med de sælgere der er derinde, og den anden (og den ide jeg bedst kan lide) er at starte noget tilsvarende op i Danmark 🙂

Leadvine er en ny hjemmeside hvor folk kan annoncere forskellige former for salgs “leads” samt hvad de vil give for et sådan “lead”. Et lead kan være mange ting. F.eks. er der mange firmaer som vil betale en pæn pris hvis bare du kan sætte et møde i stand, og andre firmaer vil kun betale hvis du finder en køber til produktet.

Leadvine fik ideen da de mener at folk hver dag kommer forbi information som ikke er brugbart for dem selv, men som kan være meget brugbart for andre. F.eks. snakker du med en af dine venner, og han siger til dig at han vil til at have bygget en terrasse på sit hus. Normalt kan du ikke bruge denne oplysning til ret meget, men hvis du så kunne gå ind på en hjemmeside og finde en bygherre som søger kunder kan du måske matche de to og derved tjene et pænt beløb.

Såvidt jeg ved findes dette koncept ikke i Danmark så måske var det noget at starte op??? Eller måske du skulle kigge inde på Leadvine og se om der er nogle sælgere og købere du kunne matche.

Håber nogle vil bruge ideen da jeg synes den lyder ganske spændende 🙂

Se Leadvine her og overvej om den ikke fortjener en Dansk version.

4 tanker om “Tjen penge på at matche købere og sælgere”

 1. hej ! nu har jeg været inde og tjekke på leadvine.com.. synes ideèn er super god men det fremgår ikke hvordan de selv tjener penge på det.. da alt jo er gratis ?

  mvh

  kasper

 2. Det er typisk at starte ud med at alt er gratis indtil det kører godt. Mange internet start-ups benytter sig af denne metode (f.eks. Dating.dk da de startede og tusinde flere).

  Når der er kommet gang i siden vil de sikkert begynde at tage en procentdel af alle handler, eller beløb pr. listing etc. Der er mange muligheder 🙂

 3. Hej Nikolaj!

  Jeg er blevet anbefalet af Lene (Koudal)at tjekke din hjemmeside! Jeg går netop og pusler med en lignende ide; jeg skal bare have det “sat på skinner”
  Jeg er ret god til det samme med at huske, “hov det hørte jeg da i foråret, at den og den havde brug for” og så huske hvor jeg har hørt det!!!! 🙂
  Har altid været den, der skulle booke hoteller og andet for folk; har netop skaffet min veninde flere booking jobs osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *