Fyrværkeri engros – Sælg fyrværkeri

Nu nærmer tiden sig snart hvis man sal nå at tjene store penge på fyrværkeri salget der vel rigtigt går igang mellem jul og nytår.

Det lader til at fyrværkeri i år bliver 10-20% dyrere end normalt pågrund af stigende fragtpriser fra Kina, men alligevel forventer fyrværkeri grossister at salget bliver ganske godt da mange folk vil have nogle større raketter end sidste år.

Hvis du vil nå at tjene penge på salg af fyrværkeri i år skal du snart til at i gang da ordrebøgerne ved mange fyrværkeri grossister er ganske pænt fyldt op.

Jeg aner ikke noget om reglerne for import af fyrværkeri, eller om opbevaringen så dem må du selv finde ud af hvis dette har din interesse. Jeg har derimod nogle leverandører af fyrværkeri (der sælger fyrværkeri engros) som kan give nogle ganske konkurrence dygtige priser.

Herunder ser du nogle af de bedste tyske leverandører der sælger fyrværkeri engros

www.Aktivhandel.de

www.Nico-nle.de

www.comet-feuerwerk.de

www.weco-pyro.de

4 tanker om “Fyrværkeri engros – Sælg fyrværkeri”

 1. Må desværre sige dig imod, Ulrik…

  Så længe produktet er godkendt til brug i eu, efter de gældende standarder, (dvs. med et eu-registreret godkendelsesnummer), er godkendt af den danske sikkerhedsstyrelse og du har import og overdragelses-tilladelse, er der intet ulovligt i at importe og/eller sælge fyrværkeri fra tyskland, england, usa, rusland eller for den sags skyld kina (hvor de raketter der lå til grund for eksplosionen i kolding i ’04 kom fra)… Og er det godkendt i eu og af sikkerhedsstyrelsen, er det som en selvfølge også underlagt erstatnings-rettigheder i tilfælde af produktionsfejl, det betyder at pågældende firma der har produceret fyrværkeriet i tilfælde af fabriks-fejl skal hæfte for eventuelle person eller materiel skader der måtte opstå ved brug af produktet og som ikke er en følge af forkert eller letsindig omgang med emnet….

  Al nødvendig viden om tilladelser, vedtagne love og regler kan findes ved at bruge følgende link:

  http://www.sik.dk/Professionelle/Fyrvaerkeri

 2. Hejsa

  Det er faktisk dig der tag fejl Jonathan, hvis man klikker lidt videre på det link du har i din post, så vil man finde denne tekst..

  Nytårsfyrværkeri – godkendelse af nytårsfyrværkeri
  Sikkerhedsstyrelsen godkender nytårsfyrværkeri til salg på det danske marked. Hent bl.a. information om produktgodkendelse af nytårsfyrværkeri.
  Testlaboratorier – test af nytårsfyrværkeri
  Ansøgning om godkendelse af nytårsfyrværkeri skal følges af en afprøvnings- og vurderingsrapport fra et af Sikkerhedsstyrelsen anerkendt testlaboratorie.
  Ansøgning om godkendelse af nytårsfyrværkeri
  Nytårsfyrværkeri skal godkendes af Sikkerhedsstyrelsen. Det kan ske ved, at en importør sender Sikkerhedsstyrelsen dokumentation for, at fyrværkeriet overholder de danske konstruktionskrav og fungerer sikkert.
  Produktgodkendelse af nytårsfyrværkeri
  Hent information om de områder, som en virksomhed skal være opmærksom på for at få en hurtig og effektiv sagsbehandling ved produktgodkendelse af nytårsfyrværkeri.

  Godkendt nytårsfyrværkeri
  Alle fyrværkeriartikler, som er blevet godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, registreres i et register over godkendt fyrværkeri. Tjek om dit fyrværkeri er lovligt.

  Derfor ALT fyrværkeri som sælges i danmark, skal være godkendt af SIK, og det koster den nette sum af 25.000,- at forsøge at få et produkt godkendt, også for en lille bitte bitte ting sælges for 5,-, så der skal sælges mange før det har tjent sig hjem.

  Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *