Billig bilvarmer der sikre frostfrie ruder

Endnu en gang er jeg stødt på et produkt som jeg tror vil kunne sælge rigtig godt herhjemme. Det kan godt ske det allerede findes, men jeg har ikke lige set det endnu. De fleste bilvarmere koster en formue og kræver professionel installering, men nu kan du tilbyde et billigt alternativ som gør det vigtigste en bilvarmer gør.

Med en bilvarmer er det slut med at skrabe is om morgenen og sætte sig ind i en total kold bil. Mens naboerne står udenfor og skraber sne af forruden kan du sidde indenfor i varmen og nyde din morgenmad med vished om at du bare går ud i bilen og kan køre med det samme.

Alpina Windows Heater har en timer som du sætter til så den går i gang 20-30 minutter inden du skal køre. Når du sætter dig ind er ruden fri for is og sne og du kan køre med det samme. Hvis du alligevel ikke skal bruge bilen slukker timeren automatisk.

Prisen ligger så lav at alle kan være med. Det er simpelthen en perfekt julegave til alle som ikke gider skrabe is og sne 🙂

Se mere på Alpina Europe og tjen penge på at hjælpe folk med at blive fri for at skrabe is og sne af vinduet.

9 tanker om “Billig bilvarmer der sikre frostfrie ruder”

 1. Super godt tip…ved ikke om jeg kommer til at tjene penge på det, men har lige bestilt to. Så nu håber jeg bilen kan blive is fri om morgenen.

  Fortsat god dag

 2. Hej

  Kan du ikke forklare mig hvordan jeg bestiller den ???

  Du må også gerne skrive om du har modtaget den og hvad den koster ???

 3. Hejsa

  Den kan bestilles fra det firma der linkes til i artiklen, eller hvis du vil importere mange og sælge dem videre så kig på alibaba.com hvor jeg tror de har noget bedre priser 🙂

 4. Hej, tak for en rigtog god website!!:) Ved du om man skal betale moms eller noget hvis man bestiller f.eks. 50 stk: ikke nodvendigvis bil varmer?

  1. Hvis du ikke har et danske CVR nummer skal du betale moms. Hvis du har dansk CVR nummer skal du ikke betale moms af varer købt indenfor EU til videresalg.

 5. Hej hvor kan man købe dem henne det kan jeg ikke finde ud af kan i give mig en adresse.
  Hilsen Jan buxbom

 6. Nu har vi 2010 og masser af sne og frost udenfor -kan jeg få at vide om den virker efter hensigten??
  Kan ikke se hvad den koster, men umiddelbart ser det ud til, at det er alletiders ide.
  Tak for tippet.
  MVH Pia Yahn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *