Tjen penge på færdighedsspil

Et lille “hul i loven” om det danske spillemarked betyder at der er mulighed for at tjene penge på danskernes hang til spil på nettet.

Tv2 er de første til at udnytte hullet, som jeg nu vil sige jeg har kendt til gennem et lang stykke tid. Hullet i loven er at færdighedsspil IKKE anses som omfattet af danmarks strikse lov om spil og gambling. Det betyder at du godt må starte et website og lade brugerne spille om penge så længe det kun er spil der beror på hvor dygtig du er, og altså ikke ren held.

Det lader til at Backgammon f.eks. anses som et færdighedsspil, og man kan lave masser af andre færdighedsspil som ikke beror på held men primært på hvor dygtig man er.

Der er ingen tvivl om at der er et kæmpe marked for færdighedsspil. Prøv at tænk på at være utrolig god til backgammon og så sidde og blanke de dårligere spillere af. Hvis markedet er stor og der er nok modstandere vil du virkelig kunne tjene kassen.

Det er dog klart at de som tjener flest penge er de som vælger at udbyde de færdighedsbaserede spil. Det er noget jeg overvejer om man skal prøve at gå ind i da man stadig kan nå at blive en af de største i Danmark inden der kommer 100% styr på reglerne og de store spillere kommer ind på markedet.

Hvis du ønsker at starte sådan et site op vil det nemmeste nok være at finde nogle udenlandske firmaer som allerede gør dette og lave et samarbejde med disse, det vil simpelthen blive mega dyrt at starte noget op fra bunden og selv programmere spil mv.

3 tanker om “Tjen penge på færdighedsspil”

  1. Sad lige og læste en artikel et andet sted. om et firma der havde startet en side op hvor man kunne spille om penge i ps3,xbox,pc,ps2 etc spil.

    de eneste siden gjorde var at tilbageholde pengene til kampen/spillet var færdigt. så bekræftede man resultatet og pengene blev frigjort til vinderen.

    dette tager de 10% i gebyr for 🙂

    der kan man snakke om en god forretning

  2. Ved ikke hvor du finder den aktuelle artikel men hjemmesiden hedder bringit.com

    Ret smart og relativt stort gebyr, men må være et spørgsmål om tid inden de store konsol firmaer selv laver det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *