Sælg børnestole og vær med til at gøre børn mere aktive

Mange børn har problemer med at de ikke bevæger sig nok, og når de når skolealderen sidder de nogle gange 8-9 timer på en stol, foran fjernsynet, foran computeren etc.

Flere og flere børn er begyndt at få tidlige problemer med ryggen pågrund af at de simpelthen sidder for meget stille og ikke rører sig. Det er vigtigt for at udvikle børns motoriske færdigheder at de rører sig.

Måske dette nye produkt kaldet Swoppster er en ide at importere til Danmark. Stolen gør det muligt at bevæge sig i alle retninger og kræver koncentration samt aktiverer motoriske enheder. Det er et produkt der er en del af den nye trend med at prøve at aktivere børn mere.

tjen penge online
tjen penge online

Læs mere på Swopper hjemmesiden og se om du kan få agenturet hvis du finder det interessant. Jeg tror der er gode muligheder for at tjene lidt penge på dette produkt i Danmark

En tanke om “Sælg børnestole og vær med til at gøre børn mere aktive”

  1. Der findes allerede steder, hvor man købe dette produkt i Danmark bl.a. her: http://www.swopper.dk. Det virker som et godt produkt, men der findes mange alternativer til denne form for ergonomiske korrekte stole og du skal nok ikke regne med at blive eneforhandler. Jeg glæder mig til at læse om flere forretningsidéer og vil også selv bidrage, når jeg finder noget interessant derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *