Blondine tjener millioner på blog

Vi har tidligere skrevet om piger som tjener store penge på at lave blogs. Dagens Media skriver i dag at bloggen Blondibella.se som drives af en svensk gymnasieelev tjener 300.000-400.000 SEK hver måned.

Som du kan se på hendes hjemmeside er det ikke fordi hun skriver om noget som kræver megen research eller arbejde, hun skriver simpelthen bare om sit liv.

Hvis du er en smuk pige er dette måske en mulighed for at tjene lidt ekstra penge til studierne 🙂 Det er gratis og nemt at oprette en blog (hjemmejob.dk er også en gratis blog) så det er bare at komme igang.

15 tanker om “Blondine tjener millioner på blog”

 1. Hej Lise

  Det her er en gratis wordpress blog som bare ligger på mit webhotel sammen med mine andre hjemmesider.

  Har også en anden blog kaldet http://www.horseracingman.com og starter snart nogle flere op da det er nemt og “gratis” (bruger kun lidt tid på det.)

 2. Jeg kom også ind på en domæne reserveret hjemmeside..

  Men det må være en trykfejl fra din side af kære admin.

  Der mangler et N efter blondi , i det link du henviser til. 😉

 3. Nu har jeg prøvet at oprette en blog med wordpress.com, men min blog kommer til at hedde xxx.wordpress.com. Hvordan kan jeg få fjernet det der wordpress-noget?

  1. Ved reklamebannere og ved at tøjfirmaer mv. betaler hende for at skrive om deres ting 🙂

 4. Hej
  Jeg er selv rigtig interesseret i mode og har egentlig overvejet en modeblog, men findes der nogle danske sider, hvor man bliver betalt for at skrive om det..?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *