Konsulent bistand til webshops – Webshop optimering

Jeg får rigtig mange mails fra folk som gerne vil have hjælp til at komme i gang med diverse projekter og fra webshop ejere som gerne vil have noget mere salg i deres webshop.

Desværre er det umuligt for mig at bruge ret meget tid på at besvare disse mange henvendelser fyldestgørende samt være en mentor for så mange iværksættere.

Jeg har selvfølgelig set et behov, og tænkt at det var interessant at prøve at kunne dække dette behov på en måde som jeg også selv kan stå inde for. Dette betyder selvfølgelig at jeg skal afsætte en del tid til det hvilket går ud over andre projekter og derfor bliver det en betalingsservice for de som er 100% fokuserede på at starte noget op, eller få det de har startet op til at giv større overskud.

Modsat mange andre konsulenter for iværksættere og webshops har jeg 10 års erfaring i at drive velkørende webshops med millioner i omsætning. Jeg er ikke den bedste ekspert på noget område da jeg ikke har specialiseret mig, men ved en del om det hele som jeg mener er vigtigt for at kunne få en webshop op at køre og generere et fint overskud.

Jeg kan bruges til det meste men har herunder listet nogle af de ting jeg kan bistå med. Prisen bliver aftalt på forhånd hvis muligt så der ikke er nogle overraskelser.

* Hjælp til at starte en webshop helt fra bunden (vælge webshop software, vælge programmører etc)

* Hjælp til at få kunder i butikken

* Hjælp til google awords opsætning og optimering

* Hjælp til søgemaskine optimering

* Hjælp til at finde leverandører

* Generel coaching om at starte noget op

* Hjælp til split tests

* Hjælp til at optimere allerede eksisterende shops (helt klart nok mit speciale)

* Hjælp til at udvælge annonce medier så du ikke bliver snydt (kan spare dig mange tusinde kroner)

* Hjælp til at give dig et spark i røven når du ikke kommer videre med din ide 🙂

Kort sagt kan jeg hjælpe med alt der vedrører webshops. Der hvor jeg ikke ved nok vil jeg typisk kunne henvise til eksperter på området som så kan tage den derfra hvor min viden holder op. Ved at hyre mig som konsulent for din webshop vil du få masser af nyt input der stammer fra over 10 års aktiv erfaring og hundredevis af bøger læst om alle interessante emner for webshops og online marketing. Du vil derved spare en del tid i selv at skulle sortere imellem alle disse informationer, og dernæst afprøve dem for at finde ud af hvad der virker.

Hvis du er interesseret i konsulent bistand så send en email til nikolaj@getbig.dk med emnet: konsulent bistand eller ring 36965879 og prøv at beskriv den opgave du kunne tænke dig at få hjælp til så godt som muligt så jeg kan give den rigtige pris, hvis du har en ide om hvad du vil betale kan jeg også bedre beskrive hvad jeg så kan hjælpe med.

Hvis du allerede har en webshop med en omsætning på over 1 million årligt kan jeg også give garanti for resultater så du ikke betaler noget hvis du ikke får mere ud af det i sidste ende 🙂

6 tanker om “Konsulent bistand til webshops – Webshop optimering”

  1. Konsulentbistand er i et ord. Bindestreg mellem webshop og optimering og webshop og ejere.

  2. Hey nikolaj vil bare sige du har en rigtig spændende hjemmeside med massere af brugbare artikler. Jeg har faktisk en enkelt gang bestilt noget weightgainer fra getbig og var yderst tilfreds med det ville hører om jeg kunne kontakte dig per. email har nogle spørgsmål til dig

  3. @Sara: Ved ikke om du har fundet en løsning i mellem tiden, men DanDomains webshops er en god webshop for “begyndere”. Den tilbyder en lang række gode muligheder og er efterhånden godt optimeret til søgemaskinerne også.

  4. Hej Nikolai
    Jeg vil meget gerne være behjælpelig med at rådgive omkring webshops og andet. Jeg er selvlært indenfor søgemaskineoptimering og jeg har selv et stort netværk, så jeg mener, at jeg måske kan være behjælpelig med at opstarte webshops.
    Håber at høre fra dig snarest.
    Lizette Ravn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *