Dødseriøs forretningside! Online testamente

Internettet har åbnet rigtig mange muligheder for folk, og mange personer har kontoer og brugernavne og passwords ved mange forskellige udbydere lige fra Facebook sider til Poker kontoer med store penge, paypal, moneybookers, online feriealbum, hjemmesider o.s.v.

Ved et dødsfald står de pårørende overfor et kæmpe problem da det er meget besværligt at få adgang til den afdødes email kontis, poker kontier o.s.v.

Selvfølgelig er der nu nogle der har tænkt på disse problemer og derfor lavet en slags online testamente hvor man kan testamentere sine online kontoer til forskellige personer der i tilfælde af dødsfald så vil få alle de nødvendige informationer de skal bruge for at kunne bruge de forskellige kontoer. Der er selvfølgelig tænkt på sikkerheden så der ikke kan fuskes med dødsfald.

Jeg synes konceptet er helt genialt og noget jeg vil overveje at tilmelde mig. Lige nu er alle oplysninger gemt i en bankboks så hvis jeg dør at firmaet kan forsætte uden de kæmpe problemer et dødsfald vil give “nye ejere”, men dette her koncept er klart bedre end en bankboks.

Det findes endnu ikke i Danmark, så jeg ville skynde mig at starte sådan en side her op hvis jeg gik og havde tid til det. Den skal nok få masser af gratis medieomtale ligesom den har fået i USA.

Se den amerikanske version af et “online testamente” her

En tanke om “Dødseriøs forretningside! Online testamente”

  1. Jeg kan se pointen i det, men for en nybegynder som mig er det nok ikke lige det bedste. Det kræver vise krypteringer og masser af sikkerhed før folk tør stole på en. desuden har vi stadig nogen vi kalder for hakkere, så om det er så godt at efterlade alle sine oplysninger på et sted? og så skal ma jo have kontakt til landets folkeregister så man ved hvornår en person er død… Det er i hvertfald her jeg kan se problemerne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *