Transport taske til hund og kat

Mange hundeejere har problemer med at køre med deres hund da den springer rundt i hele bilen. De der måske ikke har problemer med at køre med hunden er dog ofte bange for at den ryger rundt i bilen ved en hård opbremsning.

sleepypod

Sleepypod er et nyt “hunde sæde” til bilen hvor din hund vil føle sig tryg da den også kan bruges som almindelig hundeseng derhjemme og altid være med når man skal ud på tur. De har også en mini model som passer til at være under fly sæderne hvis du skal ud og flyve med din hund.

Designet er rigtig flot og det er virkelig en kvalitetsvare.

Såvidt jeg kan se er der endnu ikke nogen officiel importør i Danmark så hvis du gerne vil tjene penge på at importere og sælge disse hundesæder så er det bare med at tage kontakt med Sleepypod så hurtig som mulig 🙂

2 tanker om “Transport taske til hund og kat”

  1. Det burde ikke være et problem for hundeejere at få hunden til at sidde stille da sele til hunde er lovpligtigt i Danmark.

    Dog en smart ide da den kan bruges til seng i hjemmet også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *