Ny blog om Kreatin

Jeg har nu lavet en ny blog om Kreatin. Creatin er et af de mest solgte produkter til bodybuilding og andre sportsudøvere. Imidlertid er der også mange tusinde spørgsmål om alt muligt angående hvordan skal kreatin tages og hvordan det virker.

Hvad er min ide med at starte en blog?

Mange vil nok undre sig over at jeg starter en blog når jeg allerede har en webshop som sælger billig kreatin samt en side med artikler om kosttilskud. Der er dog mange grunde til at jeg har valgt at starte en særskildt blog.

Den ene er selvfølgelig at jeg har det bedste domæne navn man kan få (kreatin.dk) hvilket betyder at jeg får mange besøg til denne hjemmeside uden reklame da folk indtaster det i browseren. En anden grund er at jeg får 100vis af spørgsmål hver uge om kreatin, og ved at lave denne blog kan jeg besvare dem og så henvise dem til bloggen. Den giver selvfølgelig også mulighed for at få endnu en placering i google og derved har jeg flere muligheder for at kunder finder frem til mine webshops med kreatin.

Hvorfor skal du starte en blog?

Hvis du sælger noget over nettet er det næsten med 100% sikkerhed en god ide at starte en blog. Søgemaskinerne elsker blogs og wordpress bloggen er sat rimelig godt op så ens artikler får en rimelig god placering (hvis konkurrencen ikke er for stor). Det er også en rigtig god måde at give nyheder om sit firma i et overskueligt format og forklare mere i dybden med nogle produkter. De fleste vil rende skrigende væk hvis du har 20.000 ord i en webshop beskrivelse, mens det bedre kan lade sig gøre i en blog.

3 tanker om “Ny blog om Kreatin”

    1. Det er jo det jeg håber, der skal bare lige lidt mere indhold på og lidt flottere design 😉 Men min programmør har travlt med helt nyt design til getbig og getbig shoppen samt muskelzone.de

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *