Start en online “retsal”

En sjov lille ide som har vundet lidt opmærksomhed rundt omkring i verden er Instantjury hvor private folk som har nogle ting de er uenige om kan uploade “sagen” og så stemmer en online jury bestående af medlemmer af siden indtil der er et resultat.

Forklaring af Instantjury konceptet

Der er rigtig mange sjove sager derinde, men også en masse seriøse hvilket gør at siden får mange besøg hver dag fra folk som skal se om der er nogle sjove sager eller andet hvor de kan give deres mening til kende. Sagens to parter kan uploade fotos, svar på spørgsmål og meget andet for at understøtte deres påstande.

Tag et kig på Instantjury og se om det ikke kunne være en god ide at starte i Danmark og tjene gode penge på nettet 🙂

3 tanker om “Start en online “retsal””

    1. Kræver ikke det store. En nørdet skoledreng kan sikkert gøre det for dig for 3000-4000 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *