Sælg the på nettet

Hvem skulle have troet at der var mange penge i at sælge the på nettet? Jeg troede det ihvertfald ikke indtil jeg hørte om tyske teekampagne.de der omsætter for ca. 80 Mio DKK og har 18 medarbejdere.

Det er egentlig et rigtig godt produkt at sælge over nettet da det ikke fylder vildt meget, og heller ikke vejer ret meget. Dog skal man prøve at finde nogle specielle former for the som måske ikke lige findes i de almindelige butikker. Jeg vil tro at de største muligheder ligger i “fair trade” the samt hvis man kan få noget direkte kontakt til nogle små leverandører.

Hvis du interesserer dig for the er det bare med at komme i gang med en online shop. Dog er Danmark noget mindre end Tyskland, men et par millioner i omsætning vil nu heller ikke være noget at kimse af 🙂

Se teekampagne.de som trods et utroligt grimt design gør det rigtigt godt!

11 tanker om “Sælg the på nettet”

 1. En anden ide kunne være at sælge kaffe puder/pods

  da det nu er ved at blive top moderne med Nespresso, Senseo og alle de andre maskiner der bruger disse puder

  pt findes der faktisk kun 1 dansk side der sælger dem og det er faktisk ikke fordi det er meget billigere end Føtex m.m

 2. Tjah… The er faktisk en ret letsælgelig vare på nettet. Den vejer næsten ingenting, det er ikke noget du behøver at “prøve”, og et lager af the kan man let støve væk i et kontor eller værelse man ikke bruger derhjemme..

  Fairtrade er et mærke, der garanterer, at der fx er styr på medarbejderforholdene der hvor tingene er blevet produceret..

  Mvh.
  Andreas..

 3. Hejsa,

  Tusind tak for nogle interessante indlæg. Jeg kommer her med et forsinket juleønske om, at du fortæller om dine erfaringer med nyhedsbreve og generel marketing via email.

  På forhånd tak.

 4. hvordan kommer man igang med at sælge te og kaffe på nettet? Nogen der kan svare mig på det. Det lyder ellers fornuftigt. Svar imødekommes gerne på min mail. Evt samarbejdspartner?? Jeg er klar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *