Solgt mit affiliate site

Så har jeg solgt mit affiliate site da jeg simpelthen ikke har haft tid til at lave nogle gode artikler / reviews. Derfor var det en hård beslutning at måtte sælge det, men jeg er sikker på det er den rigtige beslutning da det giver mig mere tid til at fokusere på min kerneforretning som er salg af protein, kreatin pulver, kettlebell, håndvægte og andre kosttilskud.

Nogle gange må man lige stoppe op selv om man er iværksætter og spørge sig selv hvad man egentlig får mest ud af. Der er ingen tvivl i mit sind om at den økonomiske gevinst er klart størst ved at fokusere på kerneforretningen og udvide denne.

Jeg håber også ved salget at kunne få mere tid til at skrive her på siden igen, så den ikke går helt død 🙂

En tanke om “Solgt mit affiliate site”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *