Succes med salg af golfbolde på nettet

Her er en lille inspirations historie om en dreng der startede sin egen forretning som 12 årig med salg af golfbolde. Håber den inspirerer andre af jer derude til at komme i gang 🙂

Her er historien om billigegolfbolde.dk

Som blot 12 årig startede jeg med at samle golfbolde. Det viste sig senere at blive en ret fornuftig investering. I dag, 6 år efter, sælger jeg nemlig for et 6-cifret beløb golfbolde hver måned, og det ser ikke ud til at hverken stagnere eller falde.

Det startede egentlig bare med at jeg skulle finde nogle golfbolde til min farfar. Jeg ville gerne hjælpe, så jeg søgte lidt rundt på nettet. Så fandt jeg nogle. De så ret billige ud. Jeg købte så 300 stk. Golfbolde hjem. Hurtigt fik min farfar solgt lidt til hans venner, og fik også en god portion selv.

Jeg besluttede mig så for at tjekke, om de kunne sælges på den blå avis, og via opslag i netto og på opslagstavler rundt omkring. Det kunne de! Jo vidst, det var ikke en millionforretning (faktisk meget langt fra), men som 12 årig gik det dog an til nogle lomme penge.

Langsomt op igennem årene udviklede forretningen sig. Der kom lidt flere kunder, og udvalget blev en smule større. I 2007 beslutter jeg mig så for at tage det til et nyt niveau – nemlig internettet. Derfor registrerede jeg domænet www.billigegolfbolde.dk, som jeg egentlig synes lød meget godt.

Så besluttede jeg mig for at lave en lille side, hvor man kunne bestille. Det fik jeg så sat op, med noget HTML og lidt klippe klistre. Så var der en flot bestillingsformular, hvor man kunne sende en mail til os. Pengene skulle overføres via bank overførsel, og for at være ærlig så var det lidt noget rod..

I 2010 besluttede jeg mig så for at gøre den professionel. Der skulle kort betaling på, og alt skulle spille. Jeg investerede en del penge (i forhold til jeg var 17 år), men det har senere vist sig at være en god investering. Her 1 år efter, går det nemlig rigtig godt. Der er styr på forretningen, og hver måned slår vi rekorder. Folk er begyndt at kende os, og vi har mange tilbagevendende kunder. For mig er det succes, men hvad der er succes for en selv, bestemmer man jo kun selv.

Har du også en succeshistorie fra livet som iværksætter så skriv til mig på horseracingman@googlemail.com så din historie også kan komme på hjemmejob 🙂

En tanke om “Succes med salg af golfbolde på nettet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *