15 årig tjener over 1 million om året!

Mens han passer sin skole driver denne iværksætter også et firma så han tjener over 1 million DKK om året. Han lyder nu en del mere moden end de fleste andre 15 årige, men man kan ikke tage fra ham at han har gjort det godt. Se dette lille interview med drengen hvor han fortæller lidt om sin hverdag.

Video interview med ung iværksætter

Pengene bliver brugt på elektronik men ellers går de til opsparing, da han ikke er gammel nok til at købe en fed bil mv. Planen er nu at starte på handelsskole, men jeg tror nu hurtigt at en type som ham dropper ud og starter noget mere op.

2 tanker om “15 årig tjener over 1 million om året!”

  1. Bare fordi han har været iværksætter før osv, så er det jo ikke ensbetydende med at han fortsætter stilen. De fleste folk med milioner i den alder brænder dem jo også af når der netop er penge til biler og blær…Så synes nu det er en god ide med uddannelse at falde tilbage på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *