Søger du partner til webshop?

Har du en webshop men synes du ikke at du får det optimale ud af den, så kan jeg nu tilbyde at blive partner i få udvalgte projekter.

Ved at afgive en del af dit ejerskab vil du kunne få spaaring og rådgivning “gratis”. Jeg vil typisk kunne fungere som konsulent på følgende områder, og derved sparke mere gang i din webshop:

* Adwords optimering

* Søgemaskine optimering

* Konverteringsoptimering

* Steder at reklamere

* Affiliate management

* Måske finde bedre leverandører

* Mersalg (cross-selling og up-selling)

* Ideer til at skabe mere vækst

Og meget mere.

Jeg har over 11 års erfaring med egne webshops der omsætter for et to cifret millionbeløb, og har altså ERFARING i at køre succesfulde webshops modsat mange andre som tager sig godt betalt for konsulentydelser.

Hvis du ikke vil afgive ejerskab mod at få gratis sparring og rådgivning kan jeg også tilbyde at kigge på din webshop og komme med forslag til forbedringer. Men der koster det selvfølgelig en timeløn.

Kontakt mig på horseracingman@googlemail.com hvis du vil høre mere.

4 tanker om “Søger du partner til webshop?”

 1. Nu spørger jeg lidt kritisk, men hvad er din interesse/drivkraft, hvis du i forvejen driver flere succesfulde netbutikker? Du mangler umiddelbart ikke kapital.

  1. Hej Martin

   ingen problem. Min interesse ligger i at jeg får en del af “virksomheden” mod at yde konsulent bistand. I forhold til at starte noget op selv og stå for alt (eller få ansatte til det) er dette en mulighed for at komme ind i flere projekter som jeg ellers ikke ville have kunnet give mig i kast med 🙂

 2. Hej

  Jeg skal købe en wepshop til 20.000
  synes du det er en god ide?? eller har du andre gode forslag til at få en wepshop op at kører. for eks vil jeg gerne kunne lave noget med marketing håber du kan hjælpe mig til succes og jeg skal nok arbejde 24-7 hvis det kræver dette.

  mvh per skriv på min mail på forhånd tak

  1. Kan ikke svare når jeg ikke har flere oplysninger, og har desværre ikke tid til at svare over privat mail… Du kan nemt få en webshop gratis så svært at sige om den du kigger på er 20.000 værd… jeg tvivler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *