6 forretninger du kan køre fra en tropisk ø

Har du altid drømt om at sidde på en lækker bounty ø samtidig med at du tjener masser af penge, så er det faktisk helt uden problemer sådan som verden i dag er udstyret med teknologi. Yahoo har i en artikel givet 6 ideer til firmaer du kan køre nemt og bekvemt overalt i verden. Det er Freelance søgemaskine optimering, web design, affiliate marketing, copywriting, blogging og seo artikler. Udover disse 6 ideer er der naturligvis tusindevis af andre ideer, da det jo rent faktisk er alt som kkan køres over internettet nu til dags.

Hvis vi tager et af mine firmaer hvor vi sælger proteinpulver og fitness udstyr over internettet og har stort lager skulle man måske tro at det ikke kunne lade sig gøre for mig bare at sidde på en lækker strand (med internet opkobling). I dag er der rigtig mange firmaer som mit som simpelthen har sit lager på et lagerhotel som så står for alt vare håndtering, de kan tage imod paller, og pakke ordrene til kunderne mv. Så jeg behøver faktisk ikke have et lager og ansatte at tumle rundt med. Det negative er selvfølgelig at lagerhotellet skal have nogle penge for at stå for det, og da jeg ikke tror jeg kunne trives på en tropeø ret længe har jeg valgt stadig at have mit eget lager og ansatte 🙂 Men alt er muligt i dag!

Så hvis du vil udleve din drøm men endnu ikke ved hvordan det kan lade sig gøre, så tag et kig på denne liste over måder at tjene penge i udlandet.

3 tanker om “6 forretninger du kan køre fra en tropisk ø”

 1. Befinder mig pt. på en tropisk ø og, skal igang med at tjene til levevejen med et alternativ i forholdet til det jeg laver nu. hvilket af de 6 emner du nævner ovenstående ville du rådgive at hoppe ind i for en nybegynder som mig.
  jeg har absolut ingen erfaring med nettet.
  på forhånd tak.
  ps. har overvejet bans hos ebay men, føler mig en smule usikker.

  1. Hej Mark

   Affiliate marketing er klar en mulighed, og relativt nemt at komme igang med. Der findes tonsvis af gratis information på nettet om det.

 2. Jeg takker.
  Var også det jeg havde mest i tankerne.

  Det må jeg i færd med.

  Fed webshop med protein pulver du har!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *