Sælg personlige Iphone covers

Her er en lille ide som de fleste kan starte hjemmefra da den ikke kræver meget plads, men giver en mulighed for kæmpe fortjeneste (procentuel).

forretningsideen går simpelthen ud på at du køber en printer der kan printe på Iphone covers, sådan en finder du ved at søge på google efter “iphone cover printer”. Dernæst køber du en stak billige covers fra kina uden motiv, de koster næsten ingenting. Du kan finde en masse leverandører på www.alibaba.com.

Dernæst er det selvfølgelig en rigtig god ide at starte en hjemmeside op, hvor folk kan bestille disse personlige iphone covers og uploade deres billede eller tekst de vil have på. Når du så får ordren sender du filen til printeren, indsætter coveret og vupti så er ordren færdig og klar til at blive sendt afsted.

Jeg tror rigtig mange gerne vil have et Iphone cover med der børn, hun, kæreste etc. da trenden for personaliserede ting er stor for tiden. Du kan selvfølgelig også sælge til firmaer der kan få deres logo på etc.

Det er bare at komme i gang inden at der kommer alt for mange konkurrenter. Denne ide kan nemlig nemt startes op da den ikke kræver meget lagerplads eller særlig stor investering.

5 tanker om “Sælg personlige Iphone covers”

  1. Har selv haft denne ide’ i tanker i rigtig lang tid , men jeg kan ikke rigtig finde ud af at finde en printer har søgt meget og fundet frem til nogen enkelte men de koster 4000 dollars og op efter og jeg søger en der er lidt billigere.. vil gerne have lidt hjælp hvis det er muligt..

  2. Dinesan.

    kontakt mig på e-mail kan godt være jeg kan hjælpe dig. har selv stor interrese inden for salg af iphone covers så vi kan måske være buisnespartners 😉

  3. Hej
    Jeg syntes at det er en god ide , men jeg kan ikke finde nogle printer , måske har du et navn på dem eller noget info.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *