Facebook introducerer deals – Konkurrent til groupon og downtown

Det helt hotte for tiden er “daily deals” som startede med Groupon.com som siden har spredt sig over hele verden. Det er selvfølgelig også kommet til Danmark hvor nogle store aktører er sweetdeal.dk og downtown.dk

Daily deals er et kæmpe marked for tiden og det har Facebook giganten selvfølgelig også fået øje på og derfor lancerer de nu Facebook Deals som skal gære det nemt at få specielle tilbud når du er i nærheden af nogle steder der er tilmeldt. Den fungerer sammen med “check ind” funktionen som allerede er meget benyttet. Facebook har en masse fordele, og jeg tror nu nok at det skulle kunne udvikle sig til at blive en succes for dem. Det må smerte en del iværksættere at se at facebook starter dette initiativ da jeg ved at flere er på vej med applikationer der gør det samme, men det bliver svært at konkurrere mod facebook.

Hvis du er detailhandler eller har en cafe, restaurant, diskotek eller lignende er det nok med at skynde sig at melde sig til så du bliver vist når folk chekker ind omkring dig. Det er alletiders mulighed for at få lokket kunder i butikken, og det er sikkert rimelig billigt i starten.

Læs mere om facebook deals

5 tanker om “Facebook introducerer deals – Konkurrent til groupon og downtown”

    1. Hej Senza=> Nej det har du ret i, men det skal nu nok komme.

      Lækre pizzaer du har på din hjemmeside, kan du bringe ud i Aabenraa 😉

  1. jeg venter spændt, har faktisk ventet på funktionen siden de annoncerede en første gang i US for snart et år siden. skal jo bruge den til at give kunderne noget rabat når de tjekker ind 🙂 det er jo en fantastisk reklame man får

    hehe og der er nok liige lidt langt til Aabenraa 🙂

  2. Det kunne egentlig godt gå hen og blive interessant at følge 🙂 Mener dog at det største behov efterhånden er, at man skal have et overblik over de mange deals 😉 *blink blink*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *