Millionærer går konkurs på stribe

Finanskrisen har ramt flere kendt millionærer som tidligere har tjent rigtig mange millioner. DR2 havde et rigtig spændende program om deres fald fra tronen, som jeg absolut kan anbefale alle at se. Det kan ses gratis her på nettet. Herunder ser du programomtalen:

DR2 Tema om faldet fra formue og berømmelse til konkurs De fede tider er forbi og Danmark er ramt af en konkursbølge, hvor mange millionærer og kendisser må sige farvel til et liv på første klasse. At gå fra at være millionær til et liv uden ret til et dankort er menneskeligt et dybt fald. En af dem, der har prøvet hele turen op og ned er eksbokseren og tidligere fitnesskonge, Hans Henrik Palm. Han gik konkurs med en gæld over en kvart milliard, og villaen i Hellerup er sat til salg. Byggekongen Jørgen “Flexplan” Olsen, er gået konkurs hele to gange og tog Kronebanken og Roskilde Bank med sig i faldet. Nu sætter Jørgen Olsen og hans kone Alice deres personlige ejendele til salg hver måned for at holde udgifterne for døren. DR2 Tema møder også andre konkursramte: Karen Simonsen, tidl. indehaver af Munthe & Simonsen, Finn Nørbygaard, hovedaktionær i Stein Baggers IT Factory, Morten Lund, tidl. ejer af Nyhedsavisen samt Jeppe Søe, der krakkede med sit reklamebureau.

Se DR2 tema om millionærerne der er  gået konkurs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *