Toiletpapir med tryk! Tør røv i de kendte

Jeg faldt over denne ganske simple men også gode ide den anden dag og tænkte at der var så mange muligheder i den at i da skulle have glæde af den. Ideen går ganske simpelt ud på at få trykt noget toiletpapir med motiver på… Så siger de fleste at det findes da allerede, og ja det er også korrekt og derfor bliver du nødt til at finde en niche.

En ganske sjov og givtig niche kunne f.eks. være toiletpapir med motiver af Helle Thorning, Pia Kjærsgaard, Lars Løkke o.s.v. – Det ville helt sikkert være alletiders sjove gave ide at folk kunne tørre røv i politikerne eller andre kendte mennesker. Jeg har ikke sat mig ind i hvem som kan trykke på toiletpapir, men det burde ikke være det store problem at finde nogle hvis man ellers ringer lidt rundt til dem som sælger toiletpapir. Et online eksempel er http://www.printedtp.com/ hvor du kan købe det og få dit tryk på.

Håber nogle vil springe ud i det, der burde være muligheder for en god bunke ekstra lommepenge eller måske et fuldtidsjob.

3 tanker om “Toiletpapir med tryk! Tør røv i de kendte”

  1. Spørgsmålet er så bare om det er lovligt, nu ved jeg ikke lige med ansigter, men fx med fodboldklubber er det jo ulovligt at bruge deres logoer – da der ellers også kunne være stort marked for fx at tørre røv i Brøndby IF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *