Biludlejnings portal – Tjen penge på formidling af billeje

De fleste har stået i en situation hvor de har haft behov for en ekstra bil, men har været tilbageholdende da det er dyrt at leje hos de store udlejningsfirmaer.

En ide som er ved at blive startet i London er derfor at man laver en hjemmeside hvor private kan ligge deres bil ind når den ikke bliver benyttet og derved leje den billigt ud til andre i området der har behov for en bil.

Der er helt sikkert et marked for dette også i Danmark da der er rimelig stor profit på biludlejning gennem de store bureauer, og mange folk gerne vil tjene nogle ekstra penge når de alligevel ikke benytter bilen.

Så hvis du har mod på at give dig i kast med en hjemmeside som helt sikkert nok skal få en masse gratis omtale så er det bare med at komme igang, jeg ser dog en del problemstillinger man skal prøve at få styr på (f.eks. hvordan danske forsikringsselskaber stiller sig til det hvis man vil leje sin bil ud etc.)

Tag et kig på den engelske side som er inspirationen til denne forretningside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *