2 gode interviews med sucesfulde forretningsfolk

Marthin Thorborg har været ude og interviewe 2 personer med stor succes. Absolut 2 video interviews som alle iværksættere kan lære meget af. De to interviews er med stiferen af Skagen ure som sælger 3 millioner ure om året, og det andet er med Lars Dalgaard som på få år grundlagde firmaet SuccesFactor og solgte den videre til SAP for 3,4MIA USD!!! Han har 5 huse og 8 biler og virker en smule selvoptaget, men man må give ham at han har noget at have det i modsat mange andre af samme type.

Hvis du har et par timer til rådighed så sæt dig stille ned og nyd disse to interviews.

Lars Dalgaard ejer af Successfactor interview

Charlotte Jorst fra Skagen Design interview

6 tanker om “2 gode interviews med sucesfulde forretningsfolk”

 1. Hej.

  jeg overvejer at starte min egen webshop, men da jeg skal hente varer uden for EU, er jeg nu blevet i tvivl om der kan være nogen der har eneret på de produkter, så jeg ville hører om der var nogen der vidste hvor henne man fandt ud af det??

  jeg er også i tvivl om man skal registrere sig som Virksomhed, selvom man blot kommer til at have en omsætning på omkring 5.000?

  håber at få nogle svar.

  På forhånd tak for hjælpen.
  Mvh Aziz.

  1. Du behøver ikke blive momsregistreret med så lille en omsætning. Men for søtrst mulig sikkerhed så spørg altid SKAT, det er gratis og så får du korrekt information! Der kan også være krav om importtørregistrering.

   M.h.t. om der er eneforhandlere af de produkter du vil sælge, så spørg dem der laver produktet 🙂

  1. jeg startede ud som enkeltmandsfirma hvor jeg brugte virksomhedsskatteordningen. Er først sidste år blevet lavet om til et APS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *