Pak tusindvis af pakker hver dag

De fleste har måske ikke lige tænkt over hvordan de helt store internet firmaer får pakket mange tusinde ordre om dagen. Jeg troede i lang tid at de bare havde tusindvis af ansatte, men denne video viser hvordan robotter kører rundt med produkter. Det er rigtig smart, men der går nok lidt tid inden jeg får brug for det i min egen webshop. Der må lager folkene stadig forberede sig på at skulle gå en tur ind imellem.

Se video om robot lagerstyring i pick and pack lager

5 tanker om “Pak tusindvis af pakker hver dag”

 1. Jeg finder det faktisk virkelig usmart det system der. jeg har set noget der mindede om det tidligere, men det er alt for pladskrævende og alt for meget individuel teknik der skal fungere.

  jeg har på et tidligere arbejdet været med til at integrere lager automater som disse http://www.youtube.com/watch?v=JPehFv0RaUA med vores elektroniske warehouse management system

  hvilket resulterede i at plukkeren stod foran 1-4 automater med en lille touch skærm, trykkede start og så kom hylderne automatisk ned og en skærm viste hvilken bare han skulle plukke, når den blev plukket kørte automaten til næste hylde med en ny vare and so on, umiddelbart langt mere effektivt end ovenstående og fyldte meget mindre

 2. Hej.

  Virkelig en lækker side du har, er selv ved at starte egen forretning op og har fået mange fif fra dig af.

  Jeg har et spørgsmål til dig, jeg skal levere pakker på 2 – 5 kilo til kunden, samme størrelse som jeres store proteinbøtter osv. Så har samme logistik problem som jer. Må man høre hvordan I sender jeres varer, hvad transportfirma bruger i?
  Du må meget gerne maile mig hvis du vil.

  Mvh. Jesper

  1. Hej Jesper

   Du kommer nok ikke uden om postdk. En del af vores konkurrenter bruger dog også GLS, men du kan ikke nøjes med GLS. Så hvis du kun skal have en pakke transpportør må du betale dyrt ved postdk

 3. Der findes flere danske virksomheder, der har nogle imponerende sorteringscentraler – Langt mere effektive end mennesker.

  Særligt når robotten hele tiden optimerer systemet, således varer med højere omsætningshastighed placeres tættere på samlebåndet end dem med lavere osv.

  Det er enormt smart og pladsbesparende, når man kan bygge et lager i 15-20 meters højde, som ikke behøver være tilgængeligt for mennesker.

 4. Kiva Systems som er de der vises i klippet er nu solgt til Amazon for 775m USD, kun få dage efter jeg skrev om dem!!!! Så et eller andet må de have gjort rigtigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *