Tjen penge på apps

Har du alletiders ide til en app som du tror rigtig mange mennesker vil kunne finde på at downloade fra Itunes så læs videre. Problemet er ofte at mange folk har rigtig mange gode ideer men har ikke resourcerne eller viden til hvordan de kan få ført ideen ud i livet.

Forretningsmulighed for dig med den gode ide

Ved at gå ind på http://www.appbates.com/ kan du tilmelde din ide til en god app og få dem til at udvikle den og så deler i reklameindtægterne.

En rigtig god ide til dig som har masser af gode ideer men ikke kender nogle som kan få ført dem ud i livet. Dog synes jeg ikke at betalingen er vildt god, men stadig er det helt uden risiko for dig, så derfor er den vel rimelig nok. Tag et kig på http://www.appbates.com/ hvis du går med nogle ideer til nogle apps som folk bare må have! Hvis du havde udviklet nogle af de mest populære apps havde du helt sikkert stadig tjent mange millioner på halvdelen af reklameindtægterne.

En forretningsmulighed for dig som elsker at lave apps, men ikke kan få gode ideer nok

Hvis du er i den modsatte grøft og du elsker at programmere, og har helt styr på at lave apps så var det måske en ide at udvikle en side som Appbates og dele overskuddet med dem der får de gode ideer. Det er bare at komme i gang, der sidder mange folk derude i det danske land med gode ideer til apps, som bare aldrig kommer videre. Nu kan du hjælpe dem, og dig selv til at tjene flere penge.

2 tanker om “Tjen penge på apps”

  1. Problemet med apps er at det kun er de 5% der faktisk tjener nok til at skabe en god indkomst.

    Nye tal viser at langt størstedelen desværre ikke får den opmærksomhed de fortjener.

    Men glæder mig til at høre en god case fra en dansker der ikke har 100 millioner i ryggen, som gav alle de store baghjul 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *